Service van Melktechniek West en GEA

Melktechniek West

Ruim 80 jaar een melkwinnend team

Melktechniek West te Alphen aan den Rijn is in 1932 opgericht met de verkoop van eigen melkinstallaties. Vandaag de dag mogen wij met trots en passie het merk GEA vertegenwoordigen. Het werkgebied van Melktechniek West zijn de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, een deel van Zeeland en Utrecht. Door de goede infrastructuur in deze regio zijn onze klanten goed en snel bereikbaar. Bij Melktechniek West werken ca. 25 medewerkers. Wij staan 24/7 voor uw klaar met maatwerkoplossingen voor de gehele melkveehouderij. Of u nu geiten, schapen of koeien heeft, wij kunnen voor u totaaloplossingen realiseren.

Ons onderscheidend vermogen

Partner van GEA

Partner van GEA Farm Technologies

Melktechniek West is een zogenoemde Full Line Dealer van Gea Farm Technologies in Leeuwarden, importeur van GEA wereldwijd (kijk ook op www.gea.com).

Melkveehouders kunnen hun complete melkveestal inrichten met producten uit de GEA line: melkinstallaties, Melkkoeling, Voerinstallaties, Stalinrichting (Royal de Boer, eveneens onderdeel van GEA), mestverwerking etc.

Gezond en goed

Gezond en goed

Als Full Line Dealer van GEA zijn wij in staat om de meest optimale omstandigheden in uw stal te creëren, dit betekent een gezond klimaat, goed comfort en hygiëne voor uw koeien.

Samen komen we verder

Samen komen we verder

Daarnaast zijn er nog een aantal toeleveranciers waarmee Melktechniek West het volledige wensenpakket van de klant kan waarmaken. Deze zorgen bijvoorbeeld voor het leveren van het ijzeren frame van de melkstal tot het schoonmaakmiddel ten behoeve van de reinheid voor de melkinstallatie.

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud

Melktechniek West gelooft in GEA techniek die ongestoord zijn werk doet. Wij doen aan preventief onderhoud zodat uw apparatuur vlekkeloos blijft draaien. Dit voorkomt storingen en bespaart op reparatiekosten, verlengt de levensduur van uw machines en bespaart u veel ergernis en onnodige kosten. Dat bedoelen wij met blije boeren.

Werken met passie

Het zit in ons bloed

Medewerkers van Melktechniek West hebben affiniteit met het werk en passie voor de techniek, maar ook voor de melkveehouderij.

Blije koeien

Blije koeien, blije boeren

Melktechniek West zorgt ervoor dat uw apparaten en machines optimaal blijven werken, wij zijn transparant in wat we doen en hoe we te werk gaan. Dit is wat wij bedoelen met blije klanten.